Uživajte u večerašnjoj 1144. emisiji Rock oka

Emisiju otvara “Dave Matthews Band” s albumom “Everyday” koji je objavljen na datum ove emisije 2001. godine. Podloga prvog dijela emisije (koju slušamo i na kraju u odjavi emisije) i sljedeće tri pjesme najavljuju se kao zagonetka u kojoj treba prepoznati pjevača, pa ga na ovom mjestu nećemo otkrivati.

Do kraja prvoga dijela emisije slušamo izbor pjesama dva kanadska banda, “The Band” i “Triumph” s njihovih albuma objavljenih istoga dana, 27. veljače 1996. godine. Bubnjar grupe “Radiohead” objavio je tri dana prije ove emisije novi album, pa s njega slušamo dvije pjesme.

Drugi dio emisije koji uređuje i vodi Mladen Lončar Mike posvećen je nedavno preminulom Jeffu Becku.

U posljednjoj trećini emisije koju uređuje i vodi Dubravko Vrcelj Meri nižu se u “Blues Partyju” “Ronnie Earl And The Broadcasters”, Vaneese Thomas, Sue Foley i “Markey Blue Ric Latina Project”, a na kraju slušamo “The J. Geils Band”, “The Fabulous Thunderbirds” i “Bachman-Turner Overdrive”.

Želimo vam dobar prijem, kako preko radio prijemnika tako i preko interneta, to jest streaminga, ako niste u dosegu radio valova odašiljača Prigorskoga radija na 96,6 MHz.

Livestream