Dobrovoljno vatrogasno društvo Brezovljani održalo godišnju skupštinu

Dobrovoljno vatrogasno društvo Brezovljani održalo je u subotu svoju redovnu godišnju skupštinu, a radno voditeljtsvo radilo je u sastavu Željko Gidić, Predrag Halužan, Renata Lusavec i Srećko Gidić.

DVD Brezovljani broji 68 članova, a sva izvješća i plan rada za 2023. godinu usvojeni su jednoglasno, a posebne zahvale vatrogasci su uputili Općini Sveti Ivan Žabno i građevinskoj tvrtki Radnik. -Uz pomoć građevinske tvrtke Radnik i Općine izgrađeno je novo moderno vatrogasno spremište. Općina je na čelu s načelnikom pomogla da smo promijenili kompletno krovište i stavili novi crijep, a u suradnji s tvrtkom Radnik napravljena je termo fasada na objektu i time je dovršeno uređivanje doma – poručeno je sa skupštine.

Skupštini su nazočili predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Sveti Ivan Žabno Nikola Radulec, tajnica Vatrogasne zajednice Općine Sveti Ivan Žabno Kristina Matuško, načelnik Općine Sveti Ivan Žabno Nenad Bošnjak i predsjednik Uprave građevinske tvrtke Radnik Mirko Habijanec.

Skupštini su nazočili i predstavnici sljedećih društava: Hrsovo, Haganj, Sveti Ivan Žabno, Sveti Petar Čvrstec, Trema Budilovo, Trema Dvorišće, Ladinec i Cirkvena.

Nikola Radulec izrazio je zadovoljstvo na aktivnostima i rezultatima Društva. -Čestitam vam što ste sudjelovali i na našem općinskom natjecanju. Neka vas uvijek prati dobar rad – poručio je predsjednik Vatrogasne zajednice.

Predsjednik Uprave Radnika Mirko Habijanec je napomenuo kako prema vatrogascima prije svega osjeća poštovanje. – Nosioci ste društvenog života u selu i svi trebamo biti zahvalni da postoje ovakva društva. Treba društva pomagati jer cijenimo što ljudi dovorovoljno rade i štite tuđu imovinu. Drago mi je da se i Općina angažirala oko uređenja doma i ovaj objekt izgleda pristojno – poručio je Mirko Habijanec.

Načelnik Nenad Bošnjak pohvalio je sve aktivnosti DVD-a Brezovljani, -Zadovoljan sam vašim radom i nagažmanom i posebno brojem vatrogasaca u Društvu. Općina pomaže u svim mjestima kod društvenih i vatrogasnih domova, a tvrtka Radnik je pomogla kod fasade i kod spremišta, a Općina je angažirala izvođače radova i kod krovišta i kod spremišta. Moram spomneuti da je Radnik sudjelovao i kod nabavke vatrogasnog vozila u Cirkveni – istaknuo je Nenad Bošnjak.

U sklopu svečanosti dodijeljene su zahvalnice i vatrogasne spomenice članovima Društva, prijateljima i sponzorima Društva.

Pratite nas na društvenim mrežama!