Otvoren novi Robin market u Radoišću

U dobrom raspoloženju i uz prigodne degustacije, s radom je krenula nova Robin trgovina u Radoišću, u ulici Radoišće 97A. Radi se o pedeset i trećem Robin marketu koji će za sve kupce biti otvoren od ponedjeljka do subote od 6.30 do 20 sati, a nedjeljom od 7 do 13 sati.

Novi Robinov market koji se nalazi na dobro poznatoj lokaciji, nudi vam ugodan ambijent, kvalitetan asortiman te uvijek svježi kruh, peciva, bureke i kolače. Zadovoljan kupac osnovi je cilj poslovne filozofije poduzeća Robin d.o.o. te stoga posebnu pažnju posvećuju cijenama, ljubaznosti prodajnog osoblja i ostalim pogodnostima koje kupci svakodnevno mogu koristiti. Iz Robin trgovina također pozivaju sve svoje nove kupce da se učlane u program vjernosti „Robin klub“ te ostvare mogućnost sudjelovanja u velikoj nagradnoj igri „Robin & partneri daju više 2023“.

„Otvorenje novog Robin marketa u Radoišću za nas je novi izazov, ali i veliko zadovoljstvo. Možemo se pohvaliti da je ovo prvi market koji otvaramo u Zagrebačkoj županiji i vjerujemo da ćemo biti dobro prihvaćeni, kao i u svim mjestima u kojima smo otvarali nove markete. Planiramo kroz mjesec ili dva, otvorenje novog marketa i u Međimurskoj županiji, u Donjoj Dubravi. I ubuduće ćemo nastojati unaprijediti kvalitetu ponude u našim marketima te biti ljubazni prema našim kupcima te im se na taj način odužiti za njihovu vjernost.“ rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina.

Svakako navratite u novi Robin market u Radoišću i uvijek kupujte povoljno!