Večeras poslušajte ” Rock oko “- 1147. emisija

Grupa “Praying Mantis” otvara emisiju pjesmom sa svojega prvoga albuma objavljenog na datum ove emisije 1981. godine. Klavijaturist grupe “Collective Consciousness Society” John Cameron obradio je pjesmu “Whole Lotta Love” “Led Zeppelina” na instrumentalan način i slušamo je u podlozi prvoga dijela i na kraju emisije u izvedbi njegovog banda. Slijedi s dvije pjesme predstavljanje albuma “Songs Of Surrender” grupe “U2” koji je objavljen tri dana prije ove emisije. Prvi dio “Rock oka” završava sjećanjem na drugi album Sinead O’Connor objavljen 20. ožujka 1990, s kojega slušamo i pjesmu “Nothing Compares 2 U”  i to kao “duplikat”, naime i u izvedbi njenog autora Princa.

U drugom dijelu emisije koji uređuje i vodi Mladen Lončar Mike bit će predstavljeno izdanje “Grrr Live!” Grupe “The Rolling Stones” koje je objavljeno 10. veljače ove godine.

U posljednjoj trećini emisije koju uređuje i vodi Dubravko Vrcelj Meri slušamo u “Blues Partyju” Crystal Shawandu, Buddyja Guya i “Altered Five Blues Band”, te u završnici emisije Christonea “Kingfisha” Ingrama, Billyja F. Gibbonsa i Evu Carboni.

Želimo vam dobar prijem, kako preko radio prijemnika tako i preko interneta, to jest streaminga, ako niste u dosegu radio valova odašiljača Prigorskoga radija na 96,6 MHz. 

                      20. ožujka 2023. – od 19:30 do 21:30