KRIŽEVAČKI NOGOMETNI DREAM TEAM Radnik Križevci učvrstio poziciju lidera Treće lige

RADNIK KRIŽEVCI – POLET SMnM 3:2 (2:0)

KRIŽEVCI – Gradski stadion. GLEDATELJA: oko 350. SUDAC: Goran Pečarić. POMOĆNICI: Mile Varivoda i Dejan Vuković (svi iz Zagreba). DELEGAT: Robert Remar (Varaždin).

RADNIK: Koprić, Dias da Silva, Mačković, dos Anjos (od 85. Vuk), Mladen H., Mladen M., Ferenčak, Šabijan, Stubičan (od 46. Lacić Klarić), Srbljinović (od 78. Kobelščak), Senko (od 75. Jandrašec). TRENER: Anthony Pavlović.

POLET: Jambres, Mearić, Mezga, Žulić (od 46. Jurinić), Mihalinec (od 46. Patafta), Barat, Horvat, Šarić, Žganec (od 80. Štefanec), Perčić, Telebar. TRENER: Josip Brezovec.

STRIJELCI: 1:0 Mačković (29), 2:0 Mladen H. (39, 11m), 3:0 Lacić Klarić (69), 3:1 Patafta (90), 3:2 Šarić (90+2).

IGRAČ UTAKMICE: Miroslav Koprić.

Radnik je još jednom na domaćem terenu svladao Polet iz Svetog Martina na Muri. Naime, u derbiju 20. kola 3. NL sjever vodeći Radnik slavio je na kraju s 3:2, protiv drugoplasiranog Poleta. Nakon prekrasnog ubačaja Hrvoja Mladena iz kuta glavom zabija Mihael Mačković.

Igrala se39. minuta kada Jambres ruši Mihaela Mladena u kaznenom prostoru. Siguran je s točke bio Hrvoje Mladen i povisio prednost.

U nastavku igre Polet se dobrano napromašivao, ali je Koprić zaključao svoje vrata i branio sve što je bilo na putu prema vratima Križevaca.  I tako je Radnik suvereno držao 3:0  do sudačke nadoknade kada je Polet stisnuo dva zgoditka i na kratko odveo susret u neizvjesnost.

Ovom pobjedom Radnik je otišao na šest bodova pred Poletom. Spomenimo još da je susret sudio Goran Pečarić s elitne liste hrvatskih sudaca, kao i pomoćnici Mile Varivoda i Dejan Vučković.

U sljedećem kolu Radnik gostuje u Varaždinu kod Varteksa.