KTC-u bodovi spasa pred svojim navijačima

KTC i Ribola Kaštela odigrali su jako zanimljiv susret. Odluka o pobjedniku pala je 20-tak sekundi prije kraja. Kaštelani su tako propustili priliku da izbiju na vrh ljestvice, a Križevčani vjerojatno osvojili bodove spasa. Ali, krenimo redom. Gosti su bolji u otvaranju susreta i vode 0:2, 1:3, 2:4.

KTC uspijeva doći do prvog izjednačenja u 4. minuti (4:4). No, do kraja prvoga dijela još jedanput su bili u minusu i opet se vratili u utakmicu. Na kraju se na predah otišlo s 14:14. Obrane su kod oba sastava bile jako čvrste u drugom dijelu. Teško se dolazilo do pogotka, a pogotovo većih serija. Malo je vodio sastav iz Kaštela, malo domaćin. U posljednjih sedam minuta, s minimalnom prednosti ulazi KTC, 22:21.

Ali, gosti uspijevaju ne samo izjednačiti, nego i povesti i to s dva pogotka prednosti 22:24. A do kraja su bile još samo dvije minute. Ali, majstori drame ove sezone u Premijerki, posebno u završnici, još jedanput uspijevaju napraviti preokret i s tri pogotka u nizu, a posljednji je postignut dvadesetak sekundi prije kraja, doći do pobjede. Robert Marković s devet i Marko Jurakić s osam pogodaka bili su junaci domaćeg sastava. Kod gostiju pet pogodaka Karla Čajića.