Održana redovna godišnja skupština DVD-A Velike Sesvete

Dobrovoljno vatrogasno društvo Velike Sesvete održalo je u subotu svoju redovnu godišnju skupštinu.


Skupštinu je vodilo radno povjerenstvo na čelu sa Sandrom Bobovec, koja je uvodno pozdravila zapovjednika Stožera Vasu Vujića i zamjenika predsjednika Mjesnog odbora Male i Velike Sesvete, Dražena Cetušića.

Izvješće upravnog odbora podnio je zapovjednik DVD Velike Sesvete Nikola Dulikravić naglasivši kako su u protekloj godini radili na održavanju vatrogasne opreme, prostora Doma i vatrogasnog skladišta. -Radilo se na protupožarnoj prevenciji dežurstvima za vrijeme žetvene sezone, ali radilo se i na animaciji mladeži kako bismo konačno pomladili društvo. Plan za buduće razdoblje je prekrivanje Vatrogasnog doma- poručio je.


Sva izvješća na skupštini usvojena su jednoglasno.


U ime vatrogasne zajednice grada Križevaca, odreda Vojakovački Kloštar i DVD-a Vujući goste je pozdravio Vaso Vujić, zapovjednik Stožera. -Ove godine navršava se 60 godina vašeg društva što nije malo, pa treba to i proslaviti. Drago mi je da ste dobili i mladi kadar, s njima treba raditi da bi mogli ove godine sudjelovati na odredskom natjecanju u Starim Bošnjanima. Ove godine želim vam što manje intervencija, a što više druženja- rekao je Vujić.

Društvo je donijelo odluku kojom je Tomislav Sercenski postao počasni član Društva.