Pet zlatnih medalja za Taekwondo klub Radnik

“Kad na prijateljskom susretu taekwondo klubova imamo 450 natjecatelja onda imamo jedan ozbiljan natjecateljski sustav koji formira dječju ligu koja će imati 6 kola te zbroju svih kola dobivamo ukupnog pobjednika lige. Format ove lige moramo pohvaliti, a kad se u organizaciju uključi Taekwondo klub Jastreb iz Zagreb, a onda je to dobitna kombinacija”, poručili su iz Taekwondo kluba Radnik.

.
Naime, križevački taekwondo borci nastupili su u kategoriji malih školaraca, mlađih kadeta i kadeta te su sa 7 natjecatelja osvojili 5 zlatnih medalja. Treba spomenuti obitelj trenera i bivšeg hrvatskog reprezentativca Zorana Jandrokovića, osvajača brončane medalje na Europskom prvenstvu, jer njegovi sinovi Rene i Tin osvajaju zlatne medalje i pokazuju talent i dominaciju u svojim kategorijama.

To je obitelj koja živi za taekwondo, a mama Valerija je najglasniji navijač, uz borilište je podrška svojoj djeci i svim križevačkim natjecateljima. Kvalitetu ovog turnira dokazao je poraz u prvom kolu ponajboljih križevačkih taekwondoaša Šimuna Radikovića i Sebastiana Paraminskog, no ostali su došli do finalnih borbi.

Rezultati malih školaraca: Tin Jandroković do 26 kilograma osvojio je 1. mjesto. Rezultati mlađih kadeta: Marko Mateković do 43 kilograma osvojio je 1. mjesto, Mislav Matoić u kategoriji +51 kg osvojio je 1. mjesto, kao i Rene Jandroković do 30 kilograma. mjesto.

Rezultati kadeta: Gabrijel Kornet do 53 kilograma osvojio je 1. mjesto.

Članovima Taekwondo kluba Radnik slijedi državno kadetsko prvenstvo u Otočcu i nastavak dječje lige.