Prigorski radio i 547. emisija ” Blues za vas” večeras od 20:00 sati!

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz prigorskog radija, odnosno putem neta slušajte nas na  https://prigorskiradio.hr/livestream/ i to je to!

Svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred Vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa Vama u eteru punih 13. godina.  

Od 12. siječnja 2010.godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa prigorskog radija emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena i onima, koji vole  samo dobru glazbu. 

Ovaj utorak 4.travnja pred svima nama je 547.emisija ”Blues za vas”  u kojoj će nastupiti:   MISTY BLUES, MIKE ZITO & ALBERT CASTIGLIA, THE CASH BOX KINGS,SKYLAR ROGERS, THE GAYLE HARROD BAND, HARLEM LAKE,ELLIS MANO BAND, RUTHIE FOSTER,BETH HART, JANIVA MAGNESS, TERESA JAMES,VANESSA COLLIER i JOE LOUIS WALKER.

U rubrici HRVATSKA BLUES SCENA  donosim vam razgovor s Dankom Krznarićem aka D.K. najavljujemo live  promociju njegovog albuma u zagrebačkom klubu Hard Place 

6. travnja i slušamo pjesme s njegovog zadnjeg albuma ”Above The Clouds’’. 

Potom još nastupaju: BIG JOE SHELTON, PAUL BODDY & THE SLIDEWINDER  BLUES BAND  i NELSON BLANCHARD. 

Na kraju u zadnjoj rubrici emisije nudim vam da čujete pjesmu:” She’s A Woman”, koju izvodi BIG HARP GEORGE. Pjesma nam dolazi sa njegovog zadnjeg studijskog albuma ‘’Cut My Spirit Loose’’ objavljenog 24.3.2023. za Blues Mountain Records i uz svjetsku radijsku promociju memfiške Blind Raccoon.

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu prigorskog radija, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike. 

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas”možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na https://prigorskiradio.hr/livestream/ 

Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow 

A srijedom od 18.00 sati emisiju ”Blues za vas” možete slušati i na 90,3 MHz radija PLUS u Posušju u Bosni i Hercegovini.

 Link :https://openradio.app/station/radio-plus-posusje-lefj97a4 

Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu. 

Link:https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm 

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!

Bok i čujemo se!

Mladen Lončar – Mike

Pratite nas na društvenim mrežama!