SJAJNE VIJESTI STIGLE U KRIŽEVCE Područna Škola Osijek Vojakovački, Dječji vrtić “Zraka sunca” i Srednja gospodarska škola najbolji u Hrvatskoj

Dugogodišnji projekt Hrvatske radiotelevizije “Najljepši školski vrtovi” danas je doživio svečanu završnicu. Sedam je kategorija za koje su se mogli prijaviti natjecatelji. Glavna nagrada je zlatna povelja HRT-a i 2.000 eura. Osim toga, oni koji su osvojili prvu, drugu i treću nagradu dobivaju i nagradni izlet.

Nagradu za najljepšu učionicu na otvorenome, koju dodjeljuje Ministarstvo znanosti i obrazovanja, dobio je Dječji vrtić Zraka sunca iz Križevaca.

Zelenu povelju Fonda za energetsku učinkovitost zaslužila je Područna škola iz Gotalova. Ove godine Koprivničko križevačka županija trijumfirala je po broju osvojenih nagrada pa tako i nagrada Ministarstva poljoprivrede za tradicijski uzgoj odlazi u Srednju gospodarsku školu u Križevce te u Područnu školu u Vojakovečkom Osijeku za najljepšu područnu školu.

Svečanosti su nazočili ravnatelji Tomislav Bogdanović, Toni Svoboda i Terezija Horvat, križevački gradonačelnik Mario Rajn, županijska pročelnica Ana Mušlek, učitelji i učenici.