Udruga Latice predstavila izvrsne rezultate rada

Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Latice“ jučer je održala redovnu godišnju i izbornu skupštinu kojoj su prisustvovale pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Maja Blažek te zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić.

Predsjednica Udruge Nevenka Fuchs izrazila je zadovoljstvo prostorom u kojemu djeluju i aktivnostima koje provode te je zahvalila svim članovima Udruge, njihovim obiteljima i lokalnoj zajednici na podršci.

Pročelnica Blažek pohvalila je Udrugu na značajnom doprinosu kvaliteti osoba s intelektualnim teškoćama, a riječima podrške obratila se i zamjenica Ostriž te zahvalila članovima Udruge.

Na skupštini se biralo i novo vodstvo te su članovi povjerenje za daljnje vođenje dali Nevenki Fuchs na mjestu predsjednice Udruge te Draženu Novačiću na mjestu zamjenika.

Predsjednica Fuchs kazala je kako će i dalje raditi na dobrobiti članova, istaknuvši uslugu poludnevnog boravka i dodavši kako je osnovni cilj Udruge osigurati organizirano stanovanje – uslugu koja je prioritet svakom roditelju djeteta s teškoćama u razvoju.

Udruga trenutno provodi mapiranje potreba članova, a nakon čega se nadaju da će u suradnji s lokalnom zajednicom pronaći rješenje za sve svoje potrebe.