Križevački karatisti osvojili brojne medalje

Prvenstvo Koprivničko-križevačke županije održano je u karateu, ačlanovi Karate kluba KTC Križevci osvojili su brojne medalje. Donosimo rezultate:

Simon Okun osvojio je zlatno odličje u kategoriji ml. učenika do 39 kilograma. Stella Klara Đurakić osvojila je zlatno odličje u kategoriji ml. učenica do 39 kilograma i brončano odličje u kategoriji učenica do 39 kilograma.
Doris Sokolić okitila se zlatnim odličjem u kategoriji ml. učenica do 43 kg i zlatnim odličjem u kategoriji učenica do 44 kilograma.
Luka Plantak Luka osvojio je zlatno odličje u kategoriji učenika do 34 kilograma, a Luka Habjanović zlatno odličje u kategoriji učenika do 44 kilograma.
Roko Jagoić osvojio je zlatno odličje u kategoriji učenka do 54 kilograma, a Karlo Habjanović dvije medalje, zlatno odličje u kategoriji ml. kadeta do 49 kilograma i zlatno odličje u kategoriji kadeta do 52 kilograma.
Hana Srbljinović osvojila je zlatno odličje u kategoriji ml. kadetkinja do 44 kilograma, a Barbara Dvečko zlatno odličje u kategoriji ml. kadetkinja do 59 kilograma.
Iva Katalenac okitila se zlatnim odličjem u kategoriji kadetkinja do 61 kg i zlatno odličje u kategoriji juniorki do 66 kilograma.
Fabian Noa Jakopović osvojio je srebrno odličje u kategoriji ml. učenika do 31 kg.
Leo Dvečko osvojio je srebrnu medalju u kategoriji učenika do 34 kilograma i zlatno odličje u kategoriji ml. kadeta do 44 kg.
Alina Ena Jakopović osvojila je srebrno odličje u kategoriji učenice do 39 kilograma.
Jakov Deglin osvojio je srebrno odličje u kategoriji ml. kadeta do 49 kilograma i brončano odličje u kategoriji kadeta do 52 kilograma.
Karina Jaki osvojila je srebrno odličje u kategoriji učenica do 54 kg, a Patricia Mikuš srebrno odličje u kategoriji ml. kadetkinja do 49 kilograma.
Filip Komarica osvojio je srebrno odličje u kategoriji kadeti do 52 kilograma, a Tibor Garvanović brončano odličje u kategoriji ml. učenika do 31 kg.