KTC bolji od Rudara

Posljednje kolo Paket24 Premijer lige – Lige za ostanak igralo se večeras u križevačkom sportskom domu i slavili su rukometaši KTC-a.

KTC-RUDAR 35-31 (21:16)

Početnih deset minuta utakmice igralo se gol za gol, a u 12. minuti gosti su stigli do plus 2 (7:9), ali već pet minuta kasnije križevački rukometaši hvataju prednost od plus 2 (12:10). I nakon toga se utakmica prelomila i KTC do poluvremena odlazi do prednosti od pet pogodaka (21:16).

Rukometaši Rudara i početkom drugog poluvremena bolje ulaze u susret i nakon deset minuta igre u nastavku smanjuju zaostatak na 25:23. Nakon toga KTC opet pojačava tempo i u 46. minuti vode 29:24. Do kraja susreta prednost se i povećavala, ali se na kraju semafor zaustavio kod rezultata KTC – Rudar 35-31.

U redovima KTC-a najraspoloženiji je bio Marković s devet pogodaka te Tandara i Ezgeta koji su pet puta zatresli mrežu Rudara. Kod gostiju treba spomenuti devet pogodaka Neralića.

Kod Križevčana Šutalo je upisao četiri, a Prezelj pet obrana, dok je kod gostiju Kuhar upisao šest, a Bartolić tri obrane.