NOGOMET 3. NL SJEVER Križevački nogometaši poraženi u Murskom Središću

RUDAR – RADNIK KRIŽEVCI 4:1 (1:0)

MURSKO SREDIŠĆE – Igralište Šuderka. GLEDATELJA: oko 150. SUDAC: Nenad Vargović. POMOĆNICI: Marko Stolnik i Luka Živković. DELEGAT: Branko Slatina.

RUDAR: Kodba, Antolović, Zeljko, Belaj, Hlišć (od 90+2 Mikulić), Cimerman, Nedeljko K. (od 74. Martinjaš), Nedeljko P. (od 89. Novak), Radiković, Hlišć N., Vaš. TRENER: Damir Lepen Jurak.

RADNIK: Vrbančić, Dias da Silva (od 59. Ferenčak), Mačković, Kovač, dos Anjos, Mladen H., Mladen M., Dlesk, Stubičan (od 86. Kobelščak), Lacić Klarić, Senko. TRENER: Anthony Pavlović.

Rudar je neočekivano i s visokim rezultatom svladao lidera prvenstva, Radnika iz Križevaca, te na taj način zakomplicirao prvenstvo, budući da se Polet približio na tek jedan bod Križevčanima četiri kola prije kraja.

Pobjeda Rudara je tim veća što su od 42. minute igrali s igračem manje, odnosno Radnikovci nisu iskoristili prednost od igrača više, a što smo vidjeli i u kup susretu u srijedu protiv Koprivnice.

Dodajmo da je utakmicu obilježila teža ozljeda Brazilca Matheusa Diasa da Silve, koji je prevezen u koprivničku Opću bolnicu, a u svom tom sivilu spomenimo i jednu pozitivnu informaciju kako je ovaj zgoditak ujedno 13. Mihaela Mladena te je i dalje vodeći strijelac lige.