Nove medalje za Plesni centar “Ritam” Križevci

Na plesnom natjecanju “Dance Explosion Zagreb” koji se odvija od danas do utorka i na kojem će sudjelovati više od 1300 natjecatelja, križevačke plesačice su prvog dana natjecanja osvojile 6 prvih mjesta, 3 druga i 1 treće mjesto.

Ritmičarke su osvojile prvo mjesto i to: Nika Špoljar, Mila Kozjak, Ema Srečec, Maša Kusobrak, Maša Brezovec, Adela Grganić, Klara Martinčić, Karla Martinčić, Laura Ila Klarić, Marla Tukša i Dunja Vuković.

U Latin Show djeca prvo mjesto osvojila je Iva Sokač, drugo mjesto pripalo je Kiari Koprić dok je treća bila Laura Bačak. U kategoriji MTV solo djeca prvo mjesto osvojila je Iva Sokač dok je drugo mjesto osvojila Melani Plavec.

U Kategoriji Latin grupa prvo mjesto osvojile su plesačice Plesnog centra Ritam i to Iva Sokač, Kiara Koprić, Marta Kamenjak, Zrinka Sokač, Lorena Muller, Marta Kamenjak, Melani Plavec i Mia Kemenović.

U kategoriji Latin Duo zlato su osvojile Iva Sokač i Kiara Koprić dok je srebro pripalo Zrinki Sokač i Marti Kamenjak.

U kategoriji MTV Group djeca prvo mjesto također je pripalo Plesnom centru Ritam Križevci i to plesačicama Ivi Sokač, Kiari Koprić, Ziti Bllašković, Zrinki Sokač, Mei Maslić, Melani Plavec, Lorena Muller, Anji Zidarić i Juliji Vuković.

Velike pozdrave iz Velike Gorice šalju treneri Siniša Kraševac, Kristina Đukić i Matea Papić.