Općina Gola dobila novu liječnicu obiteljske medicine

Općina Gola dobila je novu liječnicu obiteljske medicine Jasminu Ilić koja će biti na usluzi mještanima, a danas je održana i službena primopredaja ordinacije u prisustvu zamjenika župana Ratimira Ljubića, načelnika Općine Stjepana Milinkovića i ravnateljice Doma zdravlja KKŽ Mirjane Hanžeković.

Liječnica Ilić zaposlena je zahvaljujući naporima Županijskog Doma zdravlja, ali i dodatnoj financijskoj potpori općine Gola, koja izdvaja značajna sredstva kako bi mještanima osigurala adekvatnu zdravstvenu zaštitu. Kako je istaknula Ilić, na dolazak se odlučila zbog želje za profesionalnim razvojem u manjoj sredini u kojoj će u potpunosti moći biti na usluzi mještanima, a posebno je zahvalila Domu zdravlja na ukazanoj prilici te Općini na dodatnim pogodnostima.

Prigodnim riječima dobrodošlice obratili su se i načelnik Milinković, ravnateljica Hanžeković te zamjenik Ljubić koji su poželjeli uspješan rad napomenuvši kako je sinergija Županije, županijskih zdravstvenih ustanova i jedinica lokalne samouprave ključna za unaprjeđenje kvalitete zdravstvenog sustava koji je u našoj županiji na zavidnoj razini. Također je najavljena i organizacija ordinacije dentalne medicine, za što je Općina osigurala 50.000 eura.

Današnjoj primopredaji ordinacije prisustvovala je i pročelnica za zdravstveno-socijalne djelatnosti Maja Blažek, pomoćnica ravnateljice Doma zdravlja za sestrinstvo Biserka Zlatar, pomoćnik ravnateljice za kvalitetu zdravstvene zaštite Nino Ivanuša te zaposlenici ordinacije i Općine.

Pratite nas na društvenim mrežama!