Prijavite se na besplatnu radionicu digitalnog crtanja koju vodi Ivan Ivanović

U sklopu 19. Culture Shock Festivala održat će se prva od tri predviđene besplatne radionice: “Digitalno crtanje – Kako se radi concept art”, koju će voditi Ivan Ivanović.

Concept art se danas koristi u nizu umjetnosti, od stripa, filma, animiranog filma, do računalnih igara. Zašto i kako se radi, otkrijte na ovoj zanimljivoj radionici koja je svojevrsni nastavak programa „Sandbox Game Dev Workshops“ Voditelj programa je Ivan Ivanović, POINT-ovac i vlasnik obrta „Heresy Design“, game artist s višegodišnjim iskustvom u industriji računalnih igara i edukaciji. Polaznicima će biti osigurana radna oprema (laptopi, Wacom tableti i softver Adobe Photoshop Elements). Nije potrebno nositi vlastita računala.

Radionica se održava u subotu, 20. svibnja u 10 sati u prostorijama udruge P.O.I.N.T. na adresi Trg svetog Florijana 16 (zgrada u sklopu zvjezdarnice). Za radionicu se možete prijaviti na e-mail [email protected], a broj polaznika je ograničen, stoga molimo sve koji se prijave, ako će biti spriječeni, da to jave na vrijeme.