Članovi Taekwondo kluba Radnik u Zagrebu osvojili 11 medalja

U nedjelju je održano treće kolo dječje lige za mlađe kadete i kadete u Zagrebu, u organizaciji Taekwondo kluba Jastreb iz Zagreba.

Taekwondo klub Radnik Križevci nastupio je u svim kategorijama u muškoj i ženskoj konkurenciji te ostvario najbolje rezultate ovog kola sa 7 zlatnih, 3 srebrne i 1 brončana medalja.

Mali križevački sportaši pokazali su kako postaju pravi natjecatelji koji se sa srcem bore za ekipu i svoj klub. Izboreno je 10 finalnih borbi od kojih  je u njih 7 osvojeno 1. mjesto. Neka su finala osvojena izuzetno teško pa treba pohvaliti  Mateja Matoića i Zonu Opsenicu koji su imali najteži put do finala i u tri kola izborili 1. mjesto.

Rezultati mlađih kadeta: Andrej Benčak u kategoriji +41 kg  osvojio je 1. mjesto, Matej Matoić u kategoriji do 28kg  osvojio je 1. mj, Tin Jandroković u kategoriji -28kg  osvojio je 3. mjesto.

U kategoriji kadeta i kadetkinja Gabrijel Kornet do 53kg osvojio je srebro, Šimun Radiković do 53kg osvojio je zlatnu kolajnu, Ivan Tadić do 39kg-osvojio je srebro, Mislav Matoić +51kg  okitio se zlatom, Rene Jandroković do 30kg  također osvaja zlato, Sebastijan Paraminski do 30 kg  osvojio je 2. mjesto, Bruna Zajec Kambić do 55kg osvojila je zlatnu medalju i Zona Opsenica do 51kg zlatnu kolajnu.

Sa završetkom školske godine počinje i ljetna stanka turnira, a treninzi će se održavati do kraja lipnja. “Taekwondo klub Radnik u lipnju imao je ispite za učenička zvanja ili stjecanje viših pojaseva pa sa zadovoljstvom moramo obavijestiti javnost da je uspješno položilo 40 članova našeg kluba. Zahvala svim roditeljima na podršci, a posebno trenerima Karlu Šimoneku, Zoranu Jandrokoviću i Damiru Međeralu”, poručili su iz kluba.