NAGRADA KRIŽEVACA 2023. Donosimo imena nagrađenih gledatelja

Svi ljubitelji adrenalina u nedjelju došli su na svoje jer se na križevačkom “Monte Carlu” održala moto utrka „Nagrada Križevaca 2023“, a vozači su vozili stazom dugom 1,5 kilometara.

Osim vozača, uživala je i publika, a oni najsretniji osvojili su i nagrade. Dobitnik glavne nagrade, visokotlačnog perača Karcher je Matija Marečić iz Svetog Ivana Zeline, a glavna nagrada danas je preuzeta u AMK-u u Križevcima.

Članstva u HAK-u osvojili su Nedjeljko Sokač iz Križevaca, Damir Krušlin iz Križevaca, Danijel Radošević iz Popovače, Jozef Mjeda iz Zagreba, Elvis Čalopek iz Puščina, Slavo Muić iz Virja, Nikolina Deriš iz Vrbovca i Tin Dalipi iz Bjelovara

Čestitke na organizaciji svima je uputio predsjednik Stjepan Krpanić, a tajnik AMK-a Križevci Stjepan Peršin zahvalio je i Servisu Košić na vrijednoj glavnoj nagradi. – Tri dobitnik su iz Križevaca, a ostali dobitnici su iz drugih mjesta – istaknuo je Peršin.

-Servis Košić i ove je godine sudjelovao kao sponzor na moto utrci u Križevcima. Ove godine nagrada je bila visokotlačni perač K6 specijal. Servis Košić ima ukupno 5 poslovnica – istaknula je u ime Servis Košić Mihaela Hulec.