Krešo Gudić, učenik Srednje škole “Ivan Seljanec” Križevci primit će nagradu za najboljeg učenika u obrtničkim zanimanjima u Republici Hrvatskoj

Krešo Gudić, učenik Srednje škole “Ivan Seljanec” Križevci koji je upravo uspješno položio završni ispit i postao zidar, dobit će nagradu “Šegrt Hlapić” jer je najbolji učenik u obrtničkim zanimanjima u Republici Hrvatskoj.

Potvrdilo je to Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja i Hrvatska obrtnička komora u mailu koji je stigao u školu:
“Ovim putem čestitamo Kreši Gudiću, učeniku Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci, na nagradi „Šegrt Hlapić“ u kategoriji najbolji učenik koju dodjeljuje Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja.
Također, čast nam je i pozvati učenika Gudića na preuzimanje priznanja koje će se održati na svečanoj Akademiji povodom Dana Hrvatske obrtničke komore”, poručili su.

“Krešo Gudić je tri godine uzoran učenik Srednje škole “Ivan Seljanec” Križevci i bit će odličan majstor zidar. Svoju karijeru moći će započeti za nekoliko dana kada podigne svoju završnu svjedodžbu. Ove školske godine Krešo Gudić i Silvestar Hadrović predstavljali su školu na državnom natjecanju Worldskills Croatia i u disciplini zidarstvo premoćno osvojili prvo mjesto. Krešo je sve svoje obaveze tijekom školovanja odrađivao pedantno, točno, pažljivo i na vrijeme, kako jedino on i zna. Stoga priznanje “Šegrt Hlapić” stiže u prave ruke” poručili su iz škole.