Održano 14. Županijsko vatrogasno natjecanje vatrogasne mladeži i pomlatka u Prugovcu

Vatrogasna zajednica Koprivničko-križevačke županije uz domaćinstvo DVD-a Prugovec i VZO-a Kloštar Podravski organizirala je ove subote, 24. lipnja, 14. Županijsko vatrogasno natjecanje vatrogasne mladeži i pomlatka.

Na natjecanju su nastupila 52 odjeljenja iz županije koja su se natjecala u četiri kategorije: mladež muška, mladež ženska, pomladak muški i pomladak ženski. Prve tri ekipe iz kategorije mladeži plasirale su se na državno natjecanje koje će se ove godine održati na Pagu, a prve tri ekipe muškog i ženskog pomlatka nastupit će na natjecanju Koordinacije vatrogasnih zajednica županija sjeverozapadne Hrvatske koje će se održati u Čakovcu.

Svečanom zatvaranju i podjeli medalja prisustvovali su Darko Palaš, predsjednik VZŽ koprivničko-križevačke, zapovjednik Zvonimir Habijan, načelnik Kloštra Podravskog Siniša Pavlović te saborski zastupnik i načelnik Općine Kalinovac Darko Sobota koji su pohvalili sve ekipe na trudu, vještinama i rezultatima, a ujedno su i podijelili medalje najboljima.

Natjecanje je posjetio i Ratimir Ljubić, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije.

Rezultati:

MLADEŽ MUŠKI – 13 ekipa

DVD Koprivnica

DVD Draganovec

DVD Đurđic

MLADEŽ ŽENSKA – 5 ekipa

DVD Koprivnica

DVD Štaglinec

DVD Novo Virje

POMLADAK MUŠKI – 27 ekipa

DVD Hrsovo

DVD Povelić

DVD Cirkvena

POMLADAK ŽENSKI – 7 ekipa

DVD Koprivnica

DVD Starigrad

DVD Cirkvena