Asfaltirane Krčevine, gradonačelnik Rajn poručio: Simbol rezanja vrpce neka bude za nadolazeće generacije koje će ovdje živjeti

Proteklog mjeseca započeli su radovi na asfaltiranju ceste prema Krčevinama u Ivancu Križevačkom. Riječ je o dvije dionice koje su duge 1,6 kilometara i investiciji vrijednoj više od 500 tisuća eura.

Mještani su zadovoljni što su nakon nekoliko desetljeća čekanja, napokon dobili asfalt. Održana je svečanost rezanje vrpce, a mještani su pripremili i šampanjac.

Križevački gradonačelnik Mario Rajn zahvalio je mještanima na strpljenju. – Znam da ste dugo čekali ovaj trenutak, bili ste uporni, ali nikad nismo zaboravili na nas i riješili smo ono što smo svi godinama čekali. Siguran sam da nije ovo zadnje što ćemo ovdje raditi, jer imamo odličnu koordinaciju između vas i gradskih službi. Simbol rezanja vrpce neka bude za nadolazeće generacije koje će ovdje živjeti i neka mladi prerežu vrpcu – poručio je Rajn.

Svečanosti su nazočili koordinator mjesnih odbora Mario Martinčević, članica Mjesnog odbora Ivanec Križevački Nataša Mesarek te mještani.

Pratite nas na društvenim mrežama!