Grad Đurđevac sufinancira nabavu radnih bilježnica radnih materijala za učenike

Dobra vijest za roditelje osnovnoškolaca i srednjoškolaca grada Đurđevca stiže s posljednje, 25. sjednice Gradskoga vijeća. Naime, Đurđevac će i ove godine sufinancirati nabavu radnih bilježnica i obveznih radnih materijala za učenike Osnovne škole Đurđevac i srednjih škola za učenike koji imaju prebivalište na području grada Đurđevca te školskog pribora za učenike OŠ Đurđevac – Područne škole za djecu s teškoćama u razvoju.

– Ovo je već deveta godina kako Grad Đurđevac sufinancira nabavu udžbenika i radnih bilježnica te na taj način pomaže roditeljima. I ove će godine zaista svi u cijelosti biti oslobođeni bilo kakvih troškova, mislim da smo po tome jedinstveni u županiji – rekao je predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković te je dodao kako je važno ulagati u školstvo i znanje jer upravo su djeca budućnost našega grada.

I ove godine sufinanciranjem u iznosu od 70,00 EUR-a  na takvu pomoć iz gradskoga proračuna mogu računati i učenici Područne škole u Suhoj Kataleni.  Isto vrijedi i za učenike srednjih škola, pa će i njihovi roditelji do 30. rujna trebati dostaviti u Gradsku upravu popunjeni obrazac s traženim podacima, kao i račune za kupljene udžbenike. To će trebati učiniti i roditelji djece PŠ s teškoćama u razvoju za školski pribor. Sredstva za tu namjenu osigurana su u Gradskom proračunu, a bit će isplaćena na račun roditelja. Grad Đurđevac će za sve đurđevačke osnovnoškolce provesti postupak javne nabave, odlučeno je jučer na 25. sjednici Gradskoga vijeća.

U nastavku možete preuzeti obrasce zahtjeva za sufinanciranje nabave udžbenika, radnih bilježnica i radnih materijala, koje je potrebno dostaviti u Gradsku upravu najkasnije do 30. rujna 2023. godine

:Zahtjev za sufinanciranje – SREDNJA ŠKOLA I UČENICI ODJELA ZA DJECU S TEŠKOĆAMA 2023-2024Zahtjev za sufinanciranje radnih bilježnica i materijala- SUHA KATALENA 2023-2024Odluka – sufinanciranje nabave udžbenika i radnih materijala 2023

Pratite nas na društvenim mrežama!