Ambulanta za male životinje „Otto“ pruža vrhunsku veterinarsku skrb za kućne ljubimce

Antonio Pokos i Elena Zinaić doktori veterinarske medicine bili su nam sugovornici u Veterinarskoj stanici za kućne ljubimce “Otto” u Križevcima koja radi u sklopu Veterinarske stanice Koprivnica.

Bili smo na adresi Ulica Franje Markovića 37 u Križevcima, a Antonio Pokos nam je otkrio kako ih se lako može pronaći odmah preko puta crkve sv. Marka Križevčanina.

“Naša vizija je biti vodeća veterinarska ustanova koja postavlja visoke standarde u području veterinarske skrbi. Želimo biti prepoznati kao pouzdan partner za sve vlasnike kućnih ljubimaca u Križevcima i puno šire. Nastojimo pružiti sveobuhvatne veterinarske usluge, uključujući dijagnostiku, liječenje i kirurgiju, uz istovremeno promicanje prevencije bolesti i edukacije vlasnika o važnosti brige za zdravlje svojih ljubimaca.

Misija ambulante za male životinje „Otto“ je pružanje vrhunske veterinarske skrbi za kućne ljubimce. S predanošću i stručnošću, naš tim veterinara posvećen je unaprijeđenju zdravlja i dobrobiti životinja. Ambulanta u Križevcima ima dva doktora veterinarske medicine i dva veterinarska tehničara koji brinu o zdravlju i dobrobiti vaših ljubimaca. Svi naši veterinari s visokim profesionalnim standardima i stručnošću pružaju usluge liječenja, dijagnostike, operativnih zahvata, rendgena, ultrazvuka i drugih suvremenih metoda pomoći.

Uz našu ambulantu za male životinje „Otto“ u Križevcima, također imamo i ambulantu za male životinje „Otto“ u Koprivnici. Pružamo sveobuhvatnu skrb za Vaše ljubimce, od redovnih pregleda i cijepljenja do dijagnostike i kirurških zahvata – rekao nam je Antonio Pokos.

Elena Zinaić pobrojala je usluge koje se nude u ambulanti. “Ovdje se mogu obaviti opći klinički pregled životinja – pasa i mačaka, specijalistički pregledi – dermatološki, ortopedski, neurološki, oftalmološki, ginekološki, opći klinički pregled malih sisavaca, ptica i gmazova, hematološka pretraga krvi + krvni razmaz, osnovne i dopunske biokemijske pretrage te dodatni snap testovi i pretraga urina.

Materijal šaljemo na bakteriološku, mikološku, parazitološku, citološku i patohistološku pretragu u partnerstvu s HVZ Križevci, HVI Zagreb, Veterinarski fakultet i Laboklin. Radimo kastracije životinja, kirurške zahvate mekih tkiva i slikovnu dijagnostiku – UZV i RTG – rekla je Elena Zinaić i kaala radno vrijeme ambulante.

“Ambulanta za male životinje „Otto“ Križevci i Veterinarska ljekarna Križevci radi od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, subotom od 8 do 13 sati. Naš e-mail je [email protected], a broj telefona 048/ 682 – 525. Za hitne slučajeve dostupni smo od 0 do 24”, zaključila je.