Do kraja kolovoza traju prijave za 14. Županijski polumaraton Kalnik-Križevci 2023-KTC i 4. Križevačku osminu

Prijave za 14. ŽUPANIJSKI POLUMARATON “KALNIK – KRIŽEVCI ’23 – KTC” koji će biti održan u subotu, 9. rujna 2023. godine, sa startom utrke u 10:00 sati s trga Stjepana Radića u Kalniku polako se privode kraju. Prijaviti se mogu svi zainteresirani do 31. kolovoza, a trenutno je preko 120 prijavljenih natjecatelja iz Hrvatske i nekoliko iz Austrije.


Trasa utrke je Kalnik, Gornje i Donje Borje, Šopron, Potok Kalnički, Kamešnica, Dedina, Žibrinovec, Sveta Helena, Križevci s ciljem na Gradskom stadionu. Dužina polumaratona je 21,1 km uz 4 okrjepne stanice + cilj. Za polumaraton su pripremljene brojne novčane nagrade kao i medalje, a pripremljene su i za one najmlađe koji će sudjelovati u utrci “Radost trčanja”. Kotizacija za dječju utrku je dva eura.

Također, u sklopu 14. ŽUPANIJSKOG POLUMARATONA „KRIŽEVCI-KALNIK KTC ’23“ Zajednica športskih udruga Križevci i Atletski klub Križevci, pod pokroviteljstvom, Grada Križevaca organizira utrku rekreativaca na 5,28 kilometra ulicama Križevaca „4. KRIŽEVAČKA OSMINA“.

Startnina za utrku je 10 eura, a svim natjecateljima koji se prijave te uplate startninu do 31. 8. 2023. godine osiguran je startni paket! (broj, majica, finišerska medalja, bon za ručak).


Više informacija o utrkama kao i prijavama može se pronaći na stranici stotinka.hr