Dvije posljednje IT radionice u sklopu projekta “Recikliram, Učim, Kreiram” održane u Križevcima

U sjedištu Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce” u Kozmološkom centru u Križevcima u utorak i srijedu 25. i 26. srpnja 2023. održane su posljednje dvije od planiranih šest IT radionica u sklopu EU projekta RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram).


Radionice pod nazivom “Vođenje financijske i druge dokumentacije na wiki platformi” i “Zaštita i sigurnost organizacije na internetu” u trajanju od po 90 minuta održao je Ivan Radiček. Polaznici su učili o tome što je wiki platforma i kako što efikasnije voditi dokumentaciju na njoj te o osnovnim pojmovima i vještinama zaštite i sigurnosti organizacije na internetu.


Radionicama su prisustvovali predstavnici uprave i zaposlenici Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce” kao nositelja projekta te članovi i zaposlenici Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“ Križevci, Astronomskog društva Perzeidi, Udruge P.O.I.N.T i Pučkog otvorenog učilišta Križevci kao projektnih partnera.


Održane radionica bile su posljednje dvije od planiranih šest koje su se održale u sklopu projektnog elementa „Jačanje kapaciteta OCD-a i provedbe savjetovanja udruga kao poslodavaca u kriznim situacijama.


Stajališta izložena u ovom priopćenju isključiva su odgovornost Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce” i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva partnera.