Gradonačelnik Hrvoje Janči potpisao ugovore s udrugama za financiranje i realizaciju njihovih programa

U Uredu gradonačelnika Hrvoja Jančija potpisani su ugovori s predstavnicima đurđevačkih udruga koje su se javile na raspisani natječaj koji Grad Đurđevac redovno raspisuje za financiranje i realizaciju njihovih programa.

-Zadovoljan sam na načinom na koji svojim nastupima, prezentacijama i aktivnostima u županiji, Hrvatskoj, ali i izvan nje prezentirate naš Grad. Zadovoljan sam također s vašim brojnim aktivnostima kojima uvelike obogaćujete sadržaje u gradu Đurđevcu, rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči prilikom potpisivanja ugovora i dodao da će Grad uvijek naći mogućnosti da kvalitetne sadržaje koji se nude preko udruga, poprati na adekvatan način.

Ugovori su potpisani za aktivnosti koje se upravo provode i koje su u planu udruga do kraja ove godine, a zadovoljstvo suradnjom s Gradom Đurđevcom nisu krili ni predstavnici udruga.

–Imamo brojne aktivnosti i u planu još nekoliko projekata koje mislimo odraditi do kraja godine, što nikako ne bismo mogle da nema gradskih sredstava kojima se one financiraju – rekla je Mirjan Mišulin, predsjednica Udruge žena grada Đurđevca i zahvalila se gradonačelniku Hrvoju Jančiju i predsjedniku gradskog vijeća Željku Lackoviću što rad i aktivnosti Udruge žena svekoliko podržavaju.

Pratite nas na društvenim mrežama!