Udruzi Mali princ odobrena dva trogodišnja programa

Dva nova ugovora, koja su stigla u Udrugu Mali princ, uvelike će će pomoći ovoj vrijednoj đurđevačkoj udruzi u realizaciji zacrtanih planova namijenjenoj djeci s teškoćama u razvoju. Stigla su iz Ministarstva rada, mirovinskog sustava obitelji i socijalne politike, a za provedbu dvaju trogodišnjih programa. Njima će se s po 25.000 eura sufinancirati projekt poludnevnog boravka i klupske aktivnosti, te projekt Sretno dijete = sretna obitelj.

– Zahvaljujući dodijeljenim sredstvima, iako u manjem iznosu za provedbu aktivnosti poludnevnoga boravka u odnosu na prijašnje godine, nastavit ćemo sa svim planiranim aktivnostima, među kojima će svakako biti i zamjetan broj novih namijenjenih djeci s teškoćama vrtićke i školske dobi – rekla je Kristinka Štefan, predsjednica Udruge Mali princ i dodala da je za te programe predviđeno i zapošljavanje stručnih osoba.

Ova dva ugovora, odnosno dodijeljena sredstva za njihovu realizaciju u naredne tri godine, dodatni je motiv da se radi na obogaćivanju usluga i sadržaja koje se nude članovima Udruge Mali princ.