Mladi talenti još se mogu upisati u Glazbenu školu Alberta Štrige

Glazbena škola Alberta Štrige poziva učenike na upis u 1. razred. Mjesta još ima na puhačkim instrumentima – flauti, trubi, trombonu, rogu i na instrumentima sa žicama – gitara, tambura, violončelo i mogu se prijaviti učenici od 3. – 6. razreda osnovne škole. Otvoren je i upis u predškolski glazbeni program za učenike 1. i 2. razreda osnovne škole. Sve dodatne informacije na 048/711-274 ili na e-mail [email protected]. Upisi su mogući do 22. rujna.

-Iskoristila bih priliku da pozovem još potencijalne mlade talente da se upišu u našu školu koju uvijek polazi negdje između 350 i 400 učenika – kaže ravnateljica Branka Špoljar.

U vrijeme ljetnih praznika, za ugodnije odvijanje nastave, vršili su se i radovi u prostorima škole, ističe ravnateljica:

-Pri završetku su radovi na novom prostoru u suterenu koji se preuređuje u kombinirani nastavnički i učenički prostor. Planiramo obnovu stolarije koliko nam to financije budu dozvoljavale. 

Učenici Glazbene škole Alberta Štrige kroz školsku godinu imaju brojne nastupe, a tako se planira i dalje jer uvijek su rado viđeni i slušani na raznim događanjima.

-Učenici naše škole tijekom školske godine ostvare ukupno minimalno 50 nastupa na našim internim i javnim produkcijama. Tu su još i natjecanja i gostovanja u drugim gradovima i drugim školama. To je veliki dio naše djelatnosti – napominje ravnateljica Branka Špoljar.