U Donjoj Dubravi otvoren 54. Robin market

U Donjoj Dubravi, na adresi Trg Republike 23, u petak 1. rujna, poduzeće Robin d.o.o. otvorilo je 54. market. Prodajna mjesta Robin trgovina nalaze se na području Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Varaždinske i Zagrebačke županije, a Robin market u Donjoj Dubravi je prva Robin trgovina otvorena na području Međimurske županije.

Otvorenje je proteklo u veseloj atmosferi uz prigodne degustacije jela i pića, tamburaše i besplatne napuhance za mališane.

Market u Donjoj Dubravi ima 180 m2 maloprodajnog prostora, veliki parking, ulaz s dvije strane, a svojim kupcima nudi bogat asortiman od gotovo 5000 artikala.

Uz kompletan asortiman hrane, pića i kućanskih potrepština koji su u ponudi svake Robin trgovine, posebna pozornost posvećena je dijelu s povoljnim i kvalitetnim tekstilnim proizvodima te svakodnevnim svježim pekarskim proizvodima poput bureka, kroasana, peciva, kruha, hot dogova, sendviča, ali i uz pečenu piletinu te buncek za ukusan gablec.

Iz Robin trgovina ističu kako je zadovoljan kupac njihov najvažniji cilj te da u tom pravcu usmjeravaju i svoju poslovnu filozofiju – veliki izbor proizvoda, povoljne cijene, ugodan ambijent trgovina i ljubazno prodajno osoblje. Također, pozivaju sve svoje nove kupce da se učlane u program vjernosti „Robin klub“ te ostvare mogućnost sudjelovanja u velikoj nagradnoj igri „Robin & partneri daju više 2023.“

„Otvorenje novog Robin marketa u Donjoj Dubravi slijed je našeg rasta i razvoja i predstavlja novi izazov, ali i veliko zadovoljstvo. Sretni smo što smo otvorili prvi market u Međimurskoj županiji i nadamo se da ćemo se brzo udomaćiti na novom terenu. U ova ekonomski zahtjevna vremena, trudimo se svim našim kupcima osigurati što povoljniju ponudu proizvoda kako bismo im se odužili za njihovu vjernost“, rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina.

Robin market u Donjoj Dubravi otvoren je od ponedjeljka do subote od 5:30 do 20:30 h te nedjeljom od 7:00 do 22:00 h.