Krenule su pripreme za najljepšu križevačku manifestaciju “Advent u Križevcima”

Najljepša križevačka manifestacija „Advent u Križevcima“ počinje u petak, 01. prosinca i trajat će do 08. siječnja 2024. godine, istaknuto je tako na sjednici Organizacijskog odbora.


U tijeku je definiranje konačnog programa manifestacije, no možemo najaviti da će Advent u Križevcima početi uz domaćeg DJ-a Ivana Krnjića – Krnyu i koncert Abba Real Tribute Benda koji se odlikuje originalnom kostimografijom, plesnom koreografijom i izvrsnim nastupom kroz koji će oživjeti najuspješnije ABBA hitove.

Tijekom više od mjesec dana trajanja manifestacije pripremljeni su brojni glazbeni programi pa će tako po prvi puta u Križevcima nastupiti popularna Domenica, pjevačica koja svojim nastupima osvaja simpatije publike. Na svoje će doći i svi ljubitelji poznatog Đorđe Balaševića nastupom tribute banda Ringišpil koji će izvesti najveće hitove nikad prežaljenog „Panonskog mornara“.

Bit će tu i tamburaši i brojni drugi nastupi, a Križevčanke i Križevčani će u Novu 2024. godinu ući uz nastup grupe Petica.
I ove godine posjetitelji će moći klizati u centru Križevaca, u pripremi su i brojni programi za djecu, a više detalja oko programa Adventa objavit će se naknadno.
Uskoro kreće postavljanje blagdanske rasvjete po ulicama grada kako bi sve bilo spremno do otvorenja Adventa kada će u našem gradu ponovno oživjeti blagdanska čarolija.

Pored toga, uskoro slijedi i objava Javnog natječaja za zakup drvenih kućica za vrijeme održavanja Adventa kao i Javni poziv za dostavu prijava za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda i usluga na Božićnom sajmu.