Volonteri održali radionice zaštite rabljenog drvenog namještaja u prostorijama Udruge “Maslačak”

U sjedištu Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“ Križevci  u petak 13. listopada 2023. održane su radionice zaštite rabljenog drvenog namještaja u sklopu EU projekta RUKe (Recikliram, Učim, Kreiram). 

Radionicama koje su se održavale od 9:30 do 12 sati prisustvovali su korisnici Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Maslačak“ Križevci te volonteri u sklopu volonterskog projekta za mlade “72 sata bez kompromisa”. Radionice su održali zaposlenici na projektu Ana-Maria Rešetar iz POU Križevci i Nikola Ostojčić iz Zaklade “Volim Križevce”. Osim osnovnih vještina nužnih za zaštitu rabljenog drvenog namještaja, polaznici su zajedno s predavačima naučeno primijenili na klupama i ljuljačci koje su zaštitili i ofarbali. 

Stajališta izložena u ovom priopćenju isključiva su odgovornost Zaklade za lokalni razvoj i solidarnost „Volim Križevce“ i ni na koji se način ne smatra da odražavaju stajališta Europske unije, Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.