Početkom siječnja u Križevcima nekoliko tematskih radionica za mlade

U sklopu projekta „Grad po mjeri mladih – Gradski program za mlade Grada Križevaca“ kojeg provodi Grad Križevci u partnerstvu s Centrom za mlade Križevci, uz financijsku podršku Europske unije, u okviru programa Erasmus +, u razdoblju od 9. do 15. siječnja 2024. godine održat će se 5 tematskih radionica za mlade.

Cilj radionica je stvaranje poticajnog okruženja za prepoznavanje problema i potreba, identificiranja (institucionalnih i financijskih) resursa dostupnih u zajednici te kroz zajedničko definiranje prijedloga ciljeva, mjera i aktivnosti u svakom od 6 područja od interesa, a koji će biti temelj za izradu Nacrta Gradskog programa za mlade Grada Križevaca. Radionice će se u obliku fokusnih grupa, uz facilitiranje predstavnika partnerskih organizacija: Centra za mlade Križevci i Psihološkog centra Kauch, nastavno na rezultate provedenog Upitnika o potrebama mladih na području Grada Križevaca.

Za sudjelovanje na radionicama prijaviti se mogu mladi s područja Grada Križevaca u dobi od 15 do 30 godina.

Prijava za sudjelovanje vrši putem poveznice:https://forms.gle/shZth7N8J4VHmpiw7 na kojoj je moguće pristupiti prijavnici za svaki pojedinačni događaj. Sudjelovanje na radionicama za sudionike je besplatno, a za sve sudionike osiguran je ručak.

Radionice su dio aktivnosti koje se provode u sklopu projekta „Grad po mjeri mladih – Gradski program za mlade Grada Križevaca“ čiji je nositelj Grad Križevci, a partner na projektu je Centar za mlade Križevci. Projekt je financiran je sredstvima Europske unije kroz Erasmus+ program u iznosu od 22.000,00 eura, a za cilj ima donošenje novog Gradskog programa za mlade Grada Križevaca, strateškog dokumenta koji objedinjuje i razrađuje ciljeve i mjere kojima Grad Križevci želi odgovoriti na potrebe i probleme mladih na lokalnoj razini te općenito poboljšati kvalitetu života mladih. 

PDF Embedder requires a url attribute