Rukometaši KTC-a u odličnoj utakmici nadjačali Dubravu

U Paket24 Premijer ligi – Ligi B u subotu su u križevačkom sportskom domu snage odmjerili KTC i Dubrava. Na kraju su križevački rukometaši uvjerljivo slavili 26:21, ali nije sve išlo glatko.

Gosti su bolje ušli u susret i nakon osam minuta igre vodili 2:4. Tri minute kasnije kasnije KTC vodi 5:4. Izjednačena borba vodila se na parketu do kraja prvog poluvremena, ali ipak prije odlaska na odmor Dubrava dolazi do dva pogotka prednosti 12:14.

U drugom poluvremenu još jedan pogodak gostiju i najveća njihova prednost 12:15, ali onda na “scenu” dolaze domaći. U 37. minuti utakmice semafor pokazuje 15:15, a u 43. minuti KTC dolazi i do vodstva 17:16. Nakon toga domaći više nisu dopustili Dubravi bilo kakvo iznenađenje i do kraja susreta povećavali su prednost. Završilo je zasluženom pobjedom KTC-a 26:21.

Sjajni su bili križevački vratari. Grgić je upisao 15 obrana, a Olić je dodao 3. Kod Dubrave vratar Sladoljev obranio je 6 udaraca KTC-a. Najraspoloženiji kod domaćih bio je Jurakić sa 8 pogodaka, a Ezgeta je zabio 6. Kod Dubrave je najbolji strijelac bio Tomšić sa 6 pogodaka.