U Auto moto klubu “Križevci” održana godišnja skupština

U prostorijama Auto moto kluba “Križevci” u petak je održana godišnja skupština na kojoj je podneseno izvješće o ovogodišnjem radu kluba te je predstavljen plan i program rada za 2024. godinu Auto moto kluba i Motociklističkog kluba. Skupštinu je vodio predsjednik Auto moto kluba Stjepan Krpanić.

Izvješće o ovogodišnjem radu te plan i program rada za 2024. godinu iznio je tajnik kluba, Stjepan Peršin.

“Financijski je 2023. godina bila bolja nego 2022. godina. Za 2024. godinu smo planirali da ćemo imati povećanje prihoda. Aktivnosti s kojima se možemo pohvaliti je kupnja novog vozila C kategorije, a glavni zahvat koji budemo imali 2024. je kupnja novog vozila B kategorije te uređenje poligona. Vjerujem da veliki dio programa budemo realizirali iako živimo u teškim vremenima u kojima ne znamo što će biti sutra.”-rekao je Peršin.

Istaknuo je i kako prethodnih 12 godina rade s istim naknadama koji su dio prihoda te kako povećanjem obima posla mogu ostvariti svoje planove. Naglasio je i kako je plan prihoda dobro razrađen.

“Autoškola, nadam se, bude funkcionirala dobro na zadovoljstvo naših građana i članova. Problem koji imamo je da premalo djece polaže AM kategoriju. Sad je u trendu elektro-motocikl koji nije u kategoriji autoškole, pa ćemo malo pričekati i napraviti jedan ugovor s Autoklubom Virovitica. Program stručnog usavršavanja je dobar i kad smo na našim stručnim putovanjima dodirnemo mnoge teme koje su nam svima korisne. Što se tiče naše glavne djelatnosti, tehnički pregled, planiramo s blagim povećanjem obima posla jer je očito povećanje vozila na našim cestama. Dosta smo uspješno, u vrijeme corone, napravili i novitet s tehničkim pregledima traktora. Gotovo svaki mjesec imamo akcije s vrtićima i osnovnim te srednjim školama, što mi je drago.”-rekao je Peršin.

Peršin je najavio i moto-utrku koja bi se trebala održati u lipnju kao i obično. U siječnju je najavio i Noć motociklizma koji bi se trebao održati u KTC-u.

“Nadam se da će sljedeća godina biti godina u kojoj ćemo dominirati u moto-sportu u Križevcima i u Hrvatskoj pa i šire jer imamo izuzetno dobre motocikliste.”-zaključio je Peršin.

Skupštini je bila prisutna i predsjednica DVD-a Križevci, Natalija Radotović-Maksić.

“Čestitam na svim uspješnim rezultatima i želim vam i dalje dominaciju u svim segmentima djelovanja te ostvarenje svih planova koje imate. Mi ostvarujemo stvarno dugu suradnju s vama i želim da se takva suradnja nastavi i dalje.”-rekla je Radotović-Maksić.