Odigran finalni susret 14. Turnira u malom nogometu “Antun Tina Bednaić” Križevci 2023. – Cedevita Sport U-15

Uz izravan prijenos na Sport Klub televiziji odigran je finalni susret 14. Turnira u malom nogometu “Antun Tina Bednaić” Križevci 2023. – Cedevita Sport U-15.

Pobjednik turnira je momčad Hrvatskog dragovoljca, koja je u finalu svladala Novi Marof rezultatom 5:0. Treće mjesto osvojila je momčad Zeline, koja je nadjačala Dugo Selo 4:2.

Inače, u polufinalnim susretima Novi Marof s minimalnih 1:0 slavio je nad Dugim Selom, dok je Hrvatski dragovoljac s 2:0 bio bolji od Zeline.Igračem turnira proglašen je Matej Budak iz Hrvatskog dragovoljca.

Najbolji strijelac turnira je također iz Hrvatskog dragovoljca, Marko Bogović, dok je najbolji vratar Emilio Balaško iz Novog Marofa.

Priznanje, medalje i pehare najboljima uručili su gradonačelnik Križevaca Mario Rajn, direktor turnira Damir Kemenović, tajnik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Branko Zorko i predsjednik Zajednice sportskih udruga Križevci Branislav Pengov.

Organizator turnira je ŠN NK Radnik Križevci i Zajednica sportskih udruga Križevci, a pod pokroviteljstvom Grada Križevaca.