Završilo 23. izdanje križevačkog malonogometnog spektakla

Završilo je 23. izdanje križevačkog malonogometnog spektakla, a novi stari pobjednik je momčad Replaya, koja je slavila nakon lutrije šesteraca.

U regularnom dijelu bilo je 1:1. Filip Bojić dovodi Replay u vodstvo u 5. minuti, ali Žarko Matić četiri minute kasnije poravnava rezultat. Tako su šesterci odlučili pobjednika, a upravo je ekipa Replaya bila preciznija, a strijelci su bili Josip Jurić, Franjo Matković, Dario Markić, Filip Bojić i Muhamed Alghoul. Za MG Novi Pazar zabili su Žarko Matić, Ensar Redžović, Stepan Spasić i Stefan Aleksić.

Replayu je ujedno pripala i novčana nagrada od 14.000 eura, dok je momčad iz Novog Pazara odnijela 7.000 eura.

U susretu za treće mjesto nakon lutrije šesteraca na kraju je slavila momčad Pekarne Jagić. Unijabeton dolazi u prednost u 10. minuti susreta, a strijelac je bio Fran Vukelić. Rezultat se ne mijenja do 37. minute kada je rašlje pogodio Josip Jurić i Pekarni Jagić donio šesterce.Ovoga puta Pekari su bili precizniji sa šest metara te pogocima Ivana Al-Tharwana, Ivana Filipovića, Dominika Brletića i Mišela Čurčića osvajaju treće mjesto i novčanu nagradu od 5.000 eura. Strijelci za Unijubeton bili su Mijo Batarilo Čerdić, Matej Čosić i Alen Vuković. Tako je Unijabeton završila ne četvrtom mjestu i novčanom nagradom od 2.000 eura.Igračem turnira proglašen je Filip Bojić iz Replaya. Vratar turnira je Matia Caput iz momčadi Pekarne Jagić, dok je najbolji strijelac bio Hrvoje Bevanda iz momčadi Mystiquea.Momčadi Replaya pripala je i nagrada za Fair play momčad.Priznanja, medalje i pehare uručili su župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, gradonačelnik Križevaca Mario Rajn, predsjednik Zajednice sportskih udruga Križevci Branislav Pengov, čelni ljudi Robin trgovina i Zagrebačke pivovare i direktor turnira Damir Kemenović.