U Križevcima se održavaju radionice u sklopu projekta “Grad po mjeri mladih – Gradski program za mlade Grada Križevaca”

U Klubu kulture u utorak je održana prva od ukupno 5 radionica za mlade koje imaju za cilj stvoriti poticajno okruženje za prepoznavanje problema i potreba mladih te definirati prijedloge ciljeva, mjera i aktivnosti koje će biti temelj za izradu Gradskog programa za mlade Grada Križevaca.

Radionice su organizirane u obliku fokusnih grupa, uz facilitiranje predstavnika partnerskih organizacija: Centra za mlade Križevci i Psihološkog centra Kauch, nastavno na rezultate provedenog Upitnika o potrebama mladih na području Grada Križevaca.

Radionice su dio aktivnosti koje se provode u sklopu projekta „Grad po mjeri mladih – Gradski program za mlade Grada Križevaca“ čiji je nositelj Grad Križevci, uz podršku Savjeta mladih Grada Križevaca te partnera na projektu Centra za mlade Križevci.

Pozivamo sve zainteresirane mlade da iskoriste priliku i prijave se na radionicu, koja će se održati u ponedjeljak, 15.1.2024. godine, putem sljedećeg linka https://forms.gle/C9a3hxZqbGqqCUTk8.

Projekt „Grad po mjeri mladih – Gradski program za mlade Grada Križevaca“ financiran je sredstvima Europske unije kroz Erasmus+ program u iznosu od 22.000,00 eura, a za cilj ima donošenje novog Gradskog programa za mlade Grada Križevaca, strateškog dokumenta koji objedinjuje i razrađuje ciljeve i mjere kojima Grad Križevci želi odgovoriti na potrebe i probleme mladih na lokalnoj razini te općenito poboljšati kvalitetu života mladih.