U Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci izložba inovacija „Kiepachonovacija“

U Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci u petak će biti otvorena još jedne izložba inovacija „Kiepachonovacija“ koja se odvija u sklopu Dana Marcela pl. Kiepacha.

Izložba se otvara na prvom katu u 10 sati.

Ove godine su, osim izložbenog dijela, pripremljene radionice koje će održati Tinker Labs, Matemagična školica i Tehnički muzej Nikola Tesla, a u kojima posjetitelji mogu prisustvovati
esplatno uz prethodnu najavu na [email protected].

Pripremljena su i zanimljiva predavanja koja će održati izv.prof.dr.sc. Krunoslav Hajdek, prof. dr.sc. Božo Smoljan, izv.prof.dr.sc. Predrag Brlek, doc.dr.sc. Romana Lekić, prof. struč. stud., dr.rer.nat. Andrej Dundović i dr.rer.nat. Petar Pavlović dok će predstavnici PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije predstaviti poziv za jačanje strateških partnerstva za inovacije u procesu industrijske tranzicije.

U sklopu Kiepachonovacije održat će se i prezentacija Instituta za kozmologiju i filozofiju prirode, tvrtke Codel, izložba oldtimer bicikala, a bit će izložen i zrakoplov – jedrilica.

Svi zainteresirani za izlaganje na Kiepachonovaciji mogu se i dalje prijaviti za sudjelovanje, a više detalja nalazi se na www.krizevci.hr.


Detaljan program Kiepachonovacije nalazi se na plakatu u privitku.