HUMANITARNA AKCIJA “PUN STOL ZA USKRS” Uljepšajmo hrabroj majci sa sedmero maloljetne djece blagdan Uskrsa

Uz blagdan Uskrsa koji simbolizira mir, spokoj, zajedništvo i nadu, kada se obitelji okupljaju oko stola da zajednički blaguju, moramo se prisjetiti i onih koji to sve nemaju. Stoga je Prigorski radio i ove godine odlučio provesti akciju “Pun stol za Uskrs” kako bi se pomoglo jednoj obitelji da im ovi blagdani budu ispunjeni srećom i zadovoljstvom.

Doznali smo da u blizini Križevaca živi majka sa sedmero djece o kojima otac ne brine i koja je, kako su nam potvrdili u Gradskom društvu Crvenog križa Križevci, cijeli svoj život podredila svojoj djeci koja su starosti od 4 do 14 godina. Prihodi koje ostvaruju od socijalne pomoći i dječjeg doplatka nedovoljni su za sve potrebe djece, međutim majka se snalazi kako bi im kupila hranu, odjeću i obuću.

Pomoći ćemo i mi, pomognimo ovoj obitelji svi

Potrebno je obnoviti već trošnu kuću i osigurati posebne prostorije za dječake i djevojčice, a na ovaj Uskrs želimo im da imaju pun stol kao i svi drugi građani. Svi koji želite pomoći ovoj obitelji donesite na Prigorski radio trajne živežne namirnice i higijenske potrepštine, a djelatnici Prigorskog radija će ih proslijediti obitelji. Učinit ćete dobro djelo i osjetiti svu radost Uskrsa upravo na ovaj način – darivanjem onih kojima je to najpotrebnije.

Trajne namirnice možete donijeti do subote 30. ožujka na Prigorski radio, Antuna Gustava Matoša 3.

Iznenadili smo pokretanjem akcije ovu obitelj, a pomoć im je i više nego potrebna.

Zajedno možemo sve!