Održana redovna godišnja skupština DVD-a Sveta Ana

Radno i svečano je bilo na redovnoj Godišnjoj skupštini DVD-a Sveta Ana, kojoj su uz  članove i domaćine bili prisutni i  gosti iz okolnih društava, članice Udruga žena Svetojanke, župnik Marijan Kovačić, predsjednik MO Veljko Miletić, te zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Đurđevca Matija Markešić, njen predsjednik Alen Škudar i  gradonačelnik Hrvoje Janči.

Predsjednik DVD-a Ivan Pajtak podnio je izvješće o radu DVD-a, financijskom stanju i planu rada iz kojih je vidljivo da su svetojanski vatrogasci bili vrlo aktivni i neizostavni u svim događanjima u svojem naselju, te da u svojim redovima imaju sve više mladih. Pohvale i čestitke za takav rad uputili su zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Đurđevca Matija Markešić, predsjednik Zajednice Alen Škudar, a posebno gradonačelnik Hrvoje Janči.

-U ovakvim malim naseljima posebno do izražaja dolazi vaš trud i rad. Kod vas se događa puno toga što prelazi okvire naselja, a vi ste uvijek, uz MO i Udrugu žena, aktivni sudionici i nositelji tih događanja. Zahvaljujem vam  i čestitam na svemu što radite na dobrobit Svete Ane, a time i grada Đurđevca – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči i dodao da pomoć i podrška Grada Đurđevca za sve njihove vatrogasne i društvene potrebe neće izostajati ni dalje.