Poziv za mlade Križevčane na predstavljanje Nacrta Gradskog programa za mlade

U sklopu projekta „Grad po mjeri mladih – Gradski program za mlade Grada Križevaca“, u ponedjeljak, 25. ožujka u 11:00 sati održat će se predstavljanje Nacrta Gradskog programa za mlade Grada Križevaca od 2024. do 2027. godine.

Pozivamo sve zainteresirane mlade u dobi od 15 do 30 godina da se prijave za sudjelovanje na poveznici https://forms.gle/xGxUPD1kiVrvegG17. Za sudjelovanje se dobije Youthpass potvrda, a za sve sudionike osiguran je ručak.

Projekt se provodi u partnerstvu s Centrom za mlade Križevci i Savjetom mladih Grada Križevaca.

Kroz provedbu projekta pruža se podrška izradi Gradskog programa za mlade Grada Križevci za razdoblje od 2024. do 2027. godine strateškog dokumenta koji objedinjuje i razrađuje ciljeve i mjere kojima Grad Križevci želi odgovoriti na potrebe i probleme mladih na lokalnoj razini te općenito poboljšati kvalitetu života mladih.

Ovaj Nacrt Programa izrađen je u suradnji s predstavnicima donositelja odluka u Gradu Križevaca, koji u svojem djelokrugu rada provode mjere i aktivnosti koje utječu na kvalitetu života mladih u lokalnoj zajednici, mladima te predstavnicima ustanova i organizacija civilnog društva koje rade s mladima i za mlade.

Predstavljanje Nacrta Gradskog programa za mlade dio je aktivnosti koje se provode u sklopu projekta „Grad po mjeri mladih – Gradski program za mlade Grada Križevaca“ čiji je nositelj Grad Križevci, a partner na projektu je Centar za mlade Križevci i Savjet mladih Grada Križevaca. Projekt je financiran je sredstvima Europske unije kroz Erasmus+ program u iznosu od 22.000,00 eura.