Prigorski radio i 586. emisija ” Blues za vas” večeras od 20:00 sati!

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz Prigorskog radija, odnosno putem neta slušajte nas na https://prigorskiradio.hr/livestream/ i to je to!
Kao što znate svakog utorka u večernjem terminu od 20.00 do 22,00 h pred vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa vama u eteru 14.godina.

Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20.00 sati u redovnoj shemi programa Prigorskog radija emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena svima koji vole dobru i kvalitetnu glazbu. 

Ovaj utorak 19. ožujka  na redu je 586.emisija ”Blues za vas” i osobno, nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz. 

Evo tko če sve večeras za vas nastupati: EMANUEL CASABLANCA,11 GUYS QUARTET. Potom slijedi rubrika MY CHOICE  koja je posvećena nedavno preminulom soul /blues glazbeniku W.C. CLARKu (16.11. 1939 -2.3.2024 )  U KOJOJ ĆE NASTUPITI I FABRIZIO POGGI i STEVIE RAY VAUGHAN & DOUBLE TROUBLE.

Kod nominacija za 45th BMA ovaj puta pred vama je kategorija:

SOUL BLUES ALBUM:   i tu će nastupiti : 

Stuff I’ve Been Through, Alabama Mike

SoulFunkin’ BLUES, Blackburn Brothers

All My Love For You, Bobby Rush

Walking Heart Attack, Johnny Rawls

Soul Side of Sipp, Mr. Sipp (Castro Coleman)  

Nakon toga dalje nastupaju:MIKE ZITO i  WALTER  TROUT pjesmama s svojih novih izdanja” Life Is Hard”, 23.2.2024.Gulf Coast Records  & MACradioPromo i ”Broken” 1.3.2024, Provogue Records.

U novoj rubrici emisije ”MOJ OSVRT-MY REVIEW” večeras vam prezentiram album ”The Hard Line” kojeg potpisuje CHRIS O’LEARY. Album je 12.siječnja  objavila i službeno izdala čikaška Alligator Records.

U rubrici Hrvatska blues scena s nama je glavni tajnik HBSa  Siniša Bizović, koji najavljuje 15th . ZAGREB INTERNATIONAL BLUES FESTIVAL, koji se od  danas, 19.do 22. ožujka održava u Zagrebu, evo nekih izvođača koji će nastupati na festivalu : VIC CIRIC , BOK BLUES, TOMISLAV GOLUBAN a zadnje večeri svojim bluesom počastiti će nas ovogodišnji  ”headliner” festivala ARTUR MENEZES.

Na samom kraju slušamo skladbu ” Livin’ My Best Life” koja nam stiže s istoimenog albuma koji je službeno objavljen 10.ožujka od strane Cherryburst Records Naravno iza svega stoji izvrsni ROCKY ATHAS.

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu Prigorskog radija, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike. 


Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas” možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na  https://prigorskiradio.hr/livestream/
Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow
Sljedeći ponedjeljak od 22.00 sati ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.
Link:https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm
I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!
Mi se čujemo točno od 20 sati na frekvenciji 96,6 MHz Prigorskog radija ili nas pratite putem web live streama:https://prigorskiradio.hr/livestream/
Bok i čujemo se!
Mladen Lončar – Mike