Prigorski radio i 587. emisija ” Blues za vas” večeras od 20 sati!

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz Prigorskog radija, odnosno putem neta slušajte nas na https://prigorskiradio.hr/livestream/
i to je to!
Kao što znate svakog utorka u večernjem terminu od 20 do 22 sata pred vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa vama u eteru 14.godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20 sati u redovnoj shemi programa Prigorskog radija emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena svima koji vole dobru i kvalitetnu glazbu. 

Ovaj utorak 19. ožujka  na redu je 587.emisija ”Blues za vas” i osobno, nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz. 

Evo tko če sve večeras za vas nastupati: .ROCKY ATHAS, .JOHN MAYALL,GARY CLARK ,  GARAGE IN JULY, BLACK CROWES,  THE CURSE of KK HAMMOND i  VOODOO RAMBLE  FEAT. MICK PINI. 

Kod nominacija za 45th BMA ovaj puta pred vama je kategorija: INSTRUMENTALIST GITARA:   i tu će nastupiti : BIG HARP GEORGE, CHICKENBONE SLIM i TEDESCHI TRUCKS BAND

Sue Foley

Laura Chavez

Christoffer “Kid” Andersen

Derek Trucks

Christone “Kingfish” Ingram

Nakon toga dalje nastupaju: PHILIP SAYCE  i  WALTER  TROUT s pjesmama sa svojih novih izdanja” The Wolves Are Coming”, 23.2.2024.Gulf Coast Records  & MACradioPromo i ”Broken” 1.3.2024, Provogue Records. 

U novoj rubrici emisije ”MOJ OSVRT-MY REVIEW” večeras vam prezentiram album ”While You Were Gone” kojeg potpisuje DIEGO MONGUE BAND.

U rubrici Hrvatska blues scena prezentiram novi singl  ”Puka san”  HARPOON BLUES BAND, te još tri pjesme u live izvedbi s ciljem promocije HARPOON BLUES BANDa, koji će ove godine nastupiti na križevačkom Blues Festivalu. 

Na samom kraju slušamo skladbu ‘Whiskey Got Me Marrie” koja nam stiže s albuma ”Testifyin’ ”, koji je službeno objavljen 22.ožujka od strane BLIND PIG  RECORDS iza svega stoji izvrsni ALTERED FIVE BLUES BAND.

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20 do 22 sata kada je na programu Prigorskog radija, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike.

Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas” možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na  https://prigorskiradio.hr/livestream/
Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow

Sljedeći ponedjeljak od 22 sata ”Blues za vas” reemitira se i na frekvenciji 92,0 MHz nezavisnog radija 92 FM u Slavonskom Brodu.
Link:https://onlineradiobox.com/hr/92fm/?lang=en ili https://www.radio.net/s/radio92fm

I na kraju, budite uvjereni, da Vas i večeras očekuje pravi glazbeni užitak!
Mi se čujemo točno od 20 sati na frekvenciji 96,6 MHz Prigorskog radija ili nas pratite putem web live streama:https://prigorskiradio.hr/livestream/
Bok i čujemo se!
Mladen Lončar – Mike