Prigorski radio i 591. emisija ” Blues za vas” večeras od 20 sati!

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz Prigorskog radija, odnosno putem neta slušajte nas na https://prigorskiradio.hr/livestream/ 
i to je to!
Kao što znate svakog utorka u večernjem terminu od 20 do 22 sata pred vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa vama u eteru 14.godina.
,Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20 sati u redovnoj shemi programa Prigorskog radija emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena svima koji vole dobru i kvalitetnu glazbu. 

Ovaj utorak 23. travnja  na redu je 591.emisija ”Blues za vas” i osobno, nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz. 

Evo tko če sve večeras za vas nastupati: NICK  ALEXANDER , DELTA 21, MR.SIPP, Selwyn Birchwood, RUTHIE FOSTER,  CHRISTONE KINGFISH INGRAM, THE NICK MOSS BAND FEATURING DENNIS GRUENLING, THE NICK MOSS BAND FEATURING DENNIS GRUENLING, CONTROFIGURA, ARNE SKAGE, VAL STARR AND THE BLUES ROCKET i CANNED HEAT.

U rubrici MY REVIEW: prezentiram album ”Live at The Scala Theatre Stockholm”  koji je 5.travnja  objavila, jedna od najvećih svjetskih blues izdavačkih kuća Stony Plain Records uz svjetsku radijsku promociju promotivne kuće G Promo

a iza svega je izvrsni ERIC BIBB.

U rubrici Hrvatska blues scena promoviram nadolazeći 1.Križevci Blues Fest, koji će se održavati  zadnji vikend 30. i 31. kolovoza.Večeras ovaj prostor ispuniti će svojim bluesom istinski majstor usnjaka  KREŠO OREMUŠ i SMALL HOUSE BROWN.

A potom će u rubrici OVO JOŠ NISTE ČULI – PO PRVI PUTA : za vas nastupiti NICK GRAVENITES, ALASTAIR GREENE i GARY CAIN s svojim novim materijalima. 

Rubrika MY BLUES MIX: posvećena je  Forrest Richard Betts AKA DICKEY BETTS (12.12. 1943 – 18.4.2024) pa ćemo slušati THE ALLMAN BROTHERS BAND.

Na samom kraju slušamo skladbu ”Witchy Ways” koja nam stiže s albuma ”Tears in My Eyes”, koji je službeno objavljen 19.travnja preko Blues Heart iza svega je ANTHONY GERACI.

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20.00 do 22,00 sata kada je na programu Prigorskog radija, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike. 


Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas” možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na https://prigorskiradio.hr/livestream/  
Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow
                                                                                                                                                                              20 sati na frekvenciji 96,6 MHz Prigorskog radija ili nas pratite putem web live streama: https://prigorskiradio.hr/livestream/  
Bok i čujemo se!
Mladen Lončar – Mike