Prigorski radio i 590. emisija ” Blues za vas” večeras od 20 sati!

Svi Vi koji volite blues, podesite svoje uređaje na frekvenciju 96,6 MHz Prigorskog radija, odnosno putem neta slušajte nas na https://prigorskiradio.hr/livestream/ 
i to je to!
Kao što znate svakog utorka u večernjem terminu od 20 do 22 sata pred vama je nova epizoda emisije ”BLUES ZA VAS”, koja je sa vama u eteru 14.godina.
Od 12. siječnja 2010. godine pa nadalje; svakog utorka navečer od 20 sati u redovnoj shemi programa Prigorskog radija emitira se emisija namijenjena svim onima, koji vole blues, ritam i blues, boogie i srodne im glazbene pravce. Isto tako, emisija je namijenjena svima koji vole dobru i kvalitetnu glazbu. 

Ovaj utorak 16. travnja  na redu je 590.emisija ”Blues za vas” i osobno, nadam se da se veselite našim sastancima i druženju utorkom na valovima Prigorskog radija na frekvenciji 96,6 MHz. 

Evo tko če sve večeras za vas nastupati: JOHN PRIMER & BOB CORRITORE, DELTA 21,CANNED HEAT, TEXAH HILL, THE BLUESBONES,BLOODEST SAXOPHONE feat. CRYSTAL THOMAS i  BLACK CROWES.

Kod nominacija za 45th BMA ovaj puta pred vama je kategorija: 

(BAND OF THE YEAR )-BAND GODINE gdje su nominirani : 

Tedeschi Trucks Band

Nick Moss Band

Selwyn Birchwood Band

Southern Avenue

Larkin Poe

Nakon toga dalje nastupaju:ERIC BIBB i PHILIP SAYCE .

U rubrici Hrvatska blues scena promoviram nadolazeći 1.Križevci Blues Fest, koji će se održavati  zadnji vikend 30. i 31. kolovoza.Večeras ovaj prostor ispuniti će svojim bluesom Tomislav Goluban uz njega nastupaju : TOBACCO ROAD BLUES BAND , CROOKED EYE TOMMY, KELLY ZIRBES i SKYLAR ROGERS.

U rubrici MY REVIEW: prezentiram album”Naked Truth”, koji je 9.veljače objavila, jedna od najvećih svjetskih blues izdavačkih kuća čikaška Alligator Records… da iza svega je izvrsni TINSLEY ELLIS.

Pored njih tu su i CHARLIE & BELL BLUES EXPERIENCE, koji su tijekom travnja predstavljali Hrvatsku i HBS u Portugalu na EBC-u. 

A potom će u rubrici OVO JOŠ NISTE ČULI – PO PRVI PUTA : za vas nastupiti SHAWN KELLERMAN  i VIC CIRIC s svojim novim materijalima. 

Na samom kraju slušamo skladbu ” Moving To the Country ” koja nam stiže s albuma ”Lil Hoochie”, koji je službeno objavljen 1.travnja u vlastitom aranžmanu i globalno promoviran  od strane promotivne kuće ABIK Radio Pr a sve to potpisuje NICK  ALEXANDER.

I stoga, ne propustite ovaj večernji termin utorkom od 20 do 22 sata kada je na programu Prigorskog radija, na frekvenciji 96,6 MHz emisija ”Blues za vas”, koju uređuje i vodi Mladen Lončar – Mike. 


Specijaliziranu radijsku emisiju o blues glazbi ”Blues za vas” možete slušati preko svojih radio prijamnika, kao i putem Interneta na  https://prigorskiradio.hr/livestream/
Više saznajte na : http://www.facebook.com/Blues4URadioshow
                                                                                                                                                                              20 sati na frekvenciji 96,6 MHz Prigorskog radija ili nas pratite putem web live streama: https://prigorskiradio.hr/livestream/  
Bok i čujemo se!
Mladen Lončar – Mike