Rock oko – 1188. emisija / Školski sat

I evo odvalili smo obilježavanje 28. godina u eteru na frekvenciji 96,6 MHz Prigorskog radija. I naravno, idemo dalje…pred vama je  1188.emisija. 

A ona,  kao i svakog ponedjeljka ”Mike & Meri Music Mix” 1188.emisije ”Rock -Oko” započinje točno u 20.15 sati.

Svi vi koji volite rock i pridruženu mu glazbu budite na frekvenciji 96,6 MHz Prigorskog radija ili nas slušajte putem web live streama: https://prigorskiradio.hr/livestream/  

Ovaj dvojac i dalje vam donosi odličnu glazbenu priču i u večerašnjoj  1188. epizodi radijske emisije ”Rock -Oko”. 

Večerašnju našu  glazbenu priču pričaju: LEAF UK, LOST DOGS OF ULTIMO, ELOA i SONS OF SILVER. Ovu žestoku glazbenu priču nastavljam s dvije pjesme Porinom nagrađenim najboljim instrumentalnim albumom Wanderlust,2023 Aquarius Records iza koga stoji Ivan Pešut. A to znači samo jedno pred vama je još jedna epizoda u rubrici jazza. 

Za 4 dana u Tvornici nastupaju Jelusick i ovo je ekskluzivna najava njihovog koncerta, kojim će i definitivno zacementirati svojoj status najboljeg heavy/ hard metal banda  u Hrvatskoj. Pred njima je da to isto učine u Europi, a što slijedi …vrijeme će pokazati. Dino Jelusić i ekipa sjajno odrađuju i promoviraju Porinom nagrađeni album ”Follow The Blind Man”. 

Mojih 45 glazbenih minuta zaokružiti će pjesma ”Highwway Star” s albuma Planet Deep Purple, Live in Concert, kojeg je početkom ove godine objavila Croatia Records a sve potpisuju VEDRAN BOŽIĆ & ROCK MASTERS ft. Ervin Baučić & Guests. 

Potom, kako što znate svojih 45′ prezentira vam Dubravko Vrcelj -Meri, koji vam je za večeras pripremio da čujete Harpoon Blues Band iz Splita, koji će biti aktivni učesnici ovogodišnjeg 1.Križevci Blues Festivala a koji će se 30. i 31.kolovoza održavati u Križevcima, Biti će to istinski glazbeni doživljaj za sve one, koji vole ovaj glazbeni žanr ili pak samo dobru i kvalitetnu glazbu. Slijedi UNITED BLUES & ROCK EXPLOSION bend u kojem na usnjaku slušamo Krešu Oremuša, još jednog učesnika 1.Križevačkog Blues Festa,koji će nastupiti s bendom Small House Brown. 

Priču dalje nastavlja Big Daddy Wilson, pa Kenny Wayne Shepherd sa stvarima s svojih zadnjih albuma a zakucavanje  ovaj puta ide uz Alice Coopera. 

Sve ovo je debeli razlog da i večeras budete s nama i da zajednouživamo u odličnoj mujzi. 

Budite s nama i ovaj ponedjeljak od 20.15 sati na frekvenciji 96,6 MHz Prigorskog radija ili nas pratite putem web live streama: https://prigorskiradio.hr/livestream/  

Naše playliste potražite na Roots Music Report a snimke će putem platforme www.mixcloud.com biti dostupne na novoj FB stranici emisije: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555025368580  

I stoga,nikako ne propustite ”Mike & Meri Music Mix” ponedjeljkom od 20.15 sati Mladen Lončar -Mike i Dubravko Vrcelj – Meri priređuju vam istinsku rock glazbenu furku. 

Budite s nama!!! 

Bok i čujemo se !