Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije objavila dva Javna poziva za poticanje na bavljenje turističkom djelatnošću

Turistička zajednica objavila je Javni poziv za dodjelu financijske potpore za unapređenje smještajnih kapaciteta na području Koprivničko-križevačke županije za 2024. godinu.

Svrha ovog Javnog poziva je poticanje na bavljenje turističkom djelatnošću u cilju povećanja broja smještajnih kapaciteta, povećanje kategorije/kvalitete smještajne ponude i povećanje turističkog prometa radi stvaranja preduvjeta za kontinuirani razvoj turizma na području Koprivničko-križevačke županije.
Javni poziv otvoren je od 15.04.2024. do 30.04.2024. godine, a tekst Javnog poziva i uvjete možete pronaći na poveznici.

https://podravinaiprigorje.hr/defaultcont.asp?id=3&n=13&jp=9

Također, Turistička zajednica objavila je Javni poziv za subvencioniranje organiziranih dolazaka izletnika i turista na područje Koprivničko-križevačke županije.

Svrha ovog Javnog poziva je razvoj turizma i poticanje organiziranih dolazaka izletnika i turista na područje Koprivničko-križevačke županije.

Javni poziv otvoren je od 15.04.2024. do utroška planiranih sredstava, a najkasnije do 15.12.2024. godine.
Tekst Javnog poziva i uvjete možete pronaći na poveznici.

https://podravinaiprigorje.hr/defaultcont.asp?id=3&n=13&jp=8