U Đurđevcu održana promocija autobiografske knjige “Tuširanje duše” poznate pjevačice Danijele Martinović

U Gradskoj knjižnici Đurđevac održana je promocija autobiografske knjige poznate pjevačice Danijele Martinović pod nazivom „Tuširanje duše”. Danijelu smo navikli gledati na velikim pozornicama, a ovoga je puta u intimnijem ozračju knjižnice predstavila i podijelila svoje misli, iskustva i doživljaje iz nove knjige.

Koliko joj je bitna glazba da bi kroz nju izrazila jedan dio sebe, toliko joj je pisanje postalo hrana za dušu. Priznala je više puta da se zaljubila u pisanje koje je za nju postalo neopisiva potreba baš kao i disanje zraka.

Autorica je tri slikovnice za djecu – Mala dama – o anđeoskom liku koji je i osmislila. Objavila je knjižice „Think Pink” koja je bila dio humanitarne akcije s udrugom Krijesnica. Nakon toga ozbiljnije se posvećuje pisanju te izdaje knjige motivacijskih poetskih zapisa – „Šalabahter Života” i „Šalabahter Života – Neopisivo” koje su naišle na pohvalu i odobravanje, kako publike, tako i kritike.

Najnovija knjiga „Tuširanje duše” je istovremeno ispovijed i putopis kroz život te duboko uranjanje u dušu Danijele Martinović.

Više o samoj knjizi pričala je autorica, a kroz razgovor nas je vodila moderatorica Ana Babić.

U glazbenom djelu nastupila je Doris Karamatić, poznata harfistica i članica zagrebačkog kazališta Komedija.