U Gornjoj šumi u Molvama svečano otvoren Društveni dom

U naselju Gornja Šuma u Općini Molve jučer je svečano otvoren Društveni dom koji je u potpunosti adaptiran. Ukupna vrijednost radova je iznosila 196.000,00 eura, a u pripremi projekta sudjelovala je i PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije.

Projekt je sufinancirat sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Općine Molve, a izvedena je kompletna adaptacija društvenog doma: zemljani, betonski, izolacijski, zidarski, gips-kartonski, keramičarski, stolarski i ličilački radovi, krovište, fasada, elektro instalacije, opremljena je kuhinja te je uređen okoliš.


Današnjem otvorenju su prisustvovali župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnica Melita Ivančić i ravnateljica PORA-e Melita Birčić te načelnik Općine Zdravko Ivančan sa suradnicima.

Župan je u govoru čestitao na projektu te istaknuo kako će investicija pomoći u unapređenju društvenog života u Gornjoj Šumi, a prigodnim riječima se obratio i načelnik Ivančan nakon čega je Dom svečano otvoren uz blagoslov fra Zdravka Tube.